Bekijk onze nieuwe online catalogus Wood 2016

We hebben vastgesteld dat er de laatste tijd frauduleuze facturen worden verstuurd naar onze klanten.
Deze frauduleuze facturen hebben tot doel om de gegevens van uw bank te achterhalen.
Gelieve onze facturen te betalen op rekening BE 38 3100 2500 5272 Ou BE 88 3100 2512 8241
Als het rekeningnummer niet hetzelfde is als hier vermeld gelieve ons dit zo snel mogelijk te melden,
alvast bedankt om ons de factuur en de omslag terug te sturen.

40jaar geleden richtte Pierre Van Wetter het bedrijf Van Wetter Entreprise op, dat sindsdien een heuse pioniersrol speelt op het vlak van boomverzorging. Door de jaren heen werd een enorme professionele knowhow opgebouwd, niet alleen op het vlak van bosbouwkunde maar ook wat snoeiwerk en boomchirurgie betreft. Inmiddels voert het bedrijf opdrachten uit voor zowel privéopdrachtgevers als openbare diensten, niet alleen in Brussel maar over heel België. Sinds 2008 hebben de twee kinderen van de stichter, François en Laurence Van Wetter, het roer overgenomen. Laurence studeerde handel en François volgde met veel enthousiasme een opleiding bosbouw.

Van Wetter drijft zijn engagement door tot het uiterste en stelt in zijn winkel te Zaventem de beste houtsoorten voor buitenschrijnwerk voor. Composiet hout, ipé (exotisch hardhout), bankirai enz. worden gebruikt voor terrassen, schommels, boomsteunpalen, tuinhuisjes, panelen, hekken, omheiningen, bloembakken… In de Van Wetter Shop vindt u tevens individuele beschermingsproducten en snoeimateriaal.

Diensten

Bent u van plan om bomen te planten, te snoeien, te rooien of terreinen opruimen? WIJ STAAN TOT UW DIENST! Meer info»

Winkel

Het beste buitenhout : terras in robinia, acacia, composiethout, ipé, bankirai, tropisch of binnenlands hout. Hout! Echt hout, dat mooi, natuurlijk en stevig is. Dat de tand des tijds overleeft. Dat geen schrik heeft van extreme weersomstandigheden, noch in het putje van de winter, noch in het hartje van de zomer… Meer info»

Voor de vakman

Voor een goede helm, een stevig harnas, koppelriemen en klimtouwen, veiligheidshandschoenen of een snoeibestendige broek,… Meer info»
® Van Wetter