Winkel


Tot uw dienst

U loopt al geruime tijd te broeden op de sfeer die u wenst te bereiken. Uw ideeën krijgen stilaan vaste vorm. Onze aandachtige blik concentreert zich. Wij geven u zo goed mogelijk advies volgens uw belangstellingspunten, uw ruimte, uw smaak. Samen bespreken we uw houtproject, denken we erover na, vergelijken we en praten we erover.
Zonder dat u er een houten kop aan overhoudt! Voor specifieke oplossingen verwijzen wij u indien nodig door naar tuinarchitecten, timmermannen. Wij staan tot uw dienst voor een betere houtkwaliteit, voor uw buiteninrichtingen, voor uw bevestigingen en gereedschappen. Ons vak? U informeren, u volledig en voor lange tijd tevreden stellen. Net als het hout…

Alle hout voor buiten

Hout! Echt, mooi, natuurlijk, stevig hout. Hout dat de tand des tijds doorstaat. Hout dat zich niets aantrekt van weergrillen, winterse sneeuwvlokken, verschroeiende zonnestralen. Hout. Voor de mooiste inrichtingswerken, voor gevelbekleding en beschoeiing, voor terrassen en hekken, voor afdaken, prieeltjes, speeltuigen. Hout. Voor uw leefruimte buiten. Ecologisch, duurzaam en eigentijds hout voor uw tuinaccessoires, uitrustingen en meubels. Onze passie? U helpen met advies op maat en pasklare oplossingen. Kom eens langs!

Terwijl Van Wetter “Diensten” zich bezighoudt met boomverzorging vinden de vakmannen van de sector hier de uitrusting en het gereedschap waar boomverzorgers van dromen.
Contacteer ons

® Van Wetter